Indskoling

Indskolingen

Det er utrolig vigtigt, at børn får en tryg og inspirerende skolestart. På Hammershøj Skole har vi en ambition om at tilbyde en indskoling, hvor alle børn føler sig velkomne, og hvor alle børn har mulighed for at lære på et passende niveau.

Vi har valgt, at ovenstående bedst sker under rammerne af rullende skolestart. På Hammershøj Skole optager vi nye elever fire gange om året.

• Børn der fylder 6 år i perioden januar – marts starter i skole omkring 1. januar.
  • Børn der fylder 6 år i perioden april – juni starter i skole omkring 1. april.
  • Børn der fylder 6 år i perioden juli – september starter i skole omkring 1. august.
  • Børn der fylder 6 år i perioden oktober – december starter i skole omkring 1. november.

Børnene starter deres skoletid på Hammershøj Skole på det faglige hold Asgård (vores 0.kl.). Børnene går i Asgård ca. et år, indtil de har nået de faglige mål, som vi har opstillet for holdet. Når børnene er færdige i Asgård, skal de rulle ind i Midgård (vores 1.kl.). Efter en periode i Midgård ruller børnene i Udgård (vores 2.kl.). Børnene går i Udgård indtil den sommer, hvor børnene aldersmæssigt skal starte i en helt almindelig 3.kl.

Vores struktur betyder bl.a., at de helt nye skolebørn altid kommer ind i en klasse, hvor der er erfarne skolebørn, der kan hjælpe med at vise deres nye klassekammerater, hvordan man går i skole.

Ud over lektionerne på de faglige hold bliver børnene undervist 6 lektioner pr. uge i en af skolens fire aldersblandede klasser. I den aldersblandede klasse undervises børnene i Idræt, billedkunst og natur / teknologi.

I forhold til indskolingen på Hammershøj Skole vil vi i øvrigt fremhæve følgende:

• På Hammershøj skole har alle elever engelsk fra 0.klasse.
  • I indskolingen er der tilknyttet en pædagog til alle klasser.
  • I indskolingen er der morgensang hver dag.

I kan få mange flere praktiske oplysninger om hverdagen i indskolingen i den folder, I finder via nedenstående link.

Indskolingsfolder_0.pdf

Shape Created with Sketch.